הרגשת דופק בכל הגוף

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

17/01/2015 | 20:14 | מאת: בדוי

שלום אני בת 24 מזה כשלושה חודשים אני חשה את הדופק בכל גופי בלב ברגליים ובעיקר בעיקר בראש כאילו דופק מואץ מאוד בראש התחושה הזו מלווה אותי כשאני בישיבה/במנוחה/בשינה . יש לציין כי אותם תופעות תקפו אותי לפני שנתיים וטופלתי בויטמין בי וטריבמין כי הרופא משפחה אמר שאני אנמית לצערי אני מרגישה שהטיפול שהרופא נתן לי לא עוזר כמו כן אוסיף שלעיתים ההתקפים של הרגשת הדופק מלוות בסחרחורת וחוזר ריכוז ואף תחושת נימול. מה דעתך הטיפול המתאים?וממה נובע הדופק?

לבדויה קשה ולמעשה זה לא נכון להמליץ על טיפול, מבלי לדעת ולאבחן מה בדיוק הבעיה ומדוע הדופק שלך מואץ. כיון שאני ד"ר לפסיכולוגיה ולא לרפואה אני ממליץ שתתייעצי (כפי שאכן עשית) עם רופא המשפחה שלך. אם טיפולו לא נראה לך כעונה לצרכים שלך ושל בעייתך, נסי להתייעץ עם רופא אחר, או בקשי שיפנה אותך לרופא מקצועי ייחודי כמו קרדיולוג וכד'.

20/06/2021 | 11:34 | מאת: NOT_FOUND

שלום האם הצלחת לטפל בבעיה ? גם אני סובל מזה. אשמח לתגובה

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה