ריגוש מתח ודרנלין

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

13/12/2014 | 19:10 | מאת: איצו

בן 46 וסוחר בבורסה דרך המחשב מהבית...יש לי תופעה כל פעם שאי נכנס לטרייד הגוף שלי נדרך הדופק עולה כנראה כתוצאה מהפרשת אדרנלין לגוף,,,האם יש דרך לשלוט על התחושות האלו ולהוריד את המתח והריגוש ?והאם זה לא מסוכן לגוף ? כמובן לאחר הטרייד אני נרגע וחש ריפיון ועייפות.

איצו הדרך היעילה והמתאימה להפגת מתח בכלל וכנראה גם את המתח שלך ולו באופן סימפטומטי, זה לימוד ותרגול של טכניקות להרפיה עצמית (חפש דוגמאות יעילות לכך, באתר של ד"ר ברוך אליצור), או היפנוזה עצמית, במסגרת סדנא טיפולית אצל מומחה להיפנוזה. אם יסתבר שהטיפול הסימפטומטי בלבד לא יספיק, תצטרך להיעזר בייעוץ/טיפול פסיכולוגי אינטנסיבי יותר.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה