תקיעות רבת שנים אי מימוש והישתמשות באנשים כתחנות ד

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

23/11/2014 | 18:45 | מאת: אופיר

שלום לך אני תקוע שנים באזור הנוחות ולא עושה מאומה רק מיחתבר לאנשיפ קבועים מדבר ומתיפרק נפשית וכשקיבליתי את המנ הולך ויכול להיות אים עצמי אני הולך לעובדת סוציאלית בעמך פעם בשבועיים שלש אין הכי צחושת הכלה וחום ונישאר תקוע במצב הזה מיבלי להיתקדם מה דעתך

אופיר לא הבנתי שאלתך וכנראה שגם לא את בעייתך. אם, כפי שכתבת, אתה בטיפול ב"עמך" בגלל "תקיעותך", כדאי להערכתי שתיפגש עם העובדת הסוציאלית שלך בתדירות שבועית ולא להסתפק במפגשים של אחת לשבועיים-שלושה בלבד.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה