שלום

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

02/09/2014 | 01:09 | מאת: יוסי

שלום אני בן 18 וכבר שנתים שיש לי בעיות מחנק זה התחיל בהתחלה באוכל לא הצלחתי לאכול כל פעם שאכלתי כמעט נחנקתי ופחדתי לאכול ומאז אכלתי פחות ארוחות ביום לפעמים זה חוזר ובא היו לי גם מקרים בבית הספר לא יכלתי לשבת בכיתה הרגשתי שאני נחנק ועומד למות בנוסף לך לפעמים יש לי בעיות בנסיעות אותו דבר הכל חוזר על עצמו אני מרגיש שאני נחנק שאני עומד למות שאין לי עוד הרבה זמן לחיות ואני מפחד לאכול ועוד מעט אני מתגיס איך אני יכול במקום שאני לא רגיל לאכול איך אני יתמודד עם הנסיעות אני פוחד למות אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזור לי

יוסי עליך לפנות בהקדם לקבלת ייעוץ/טיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג קליני מתאים. אתה יכול לעשות זאת בתיאום עם הוריך, במסגרת קופת החולים אליה אתם שייכים, או באופן פרטי. סביר שכבר אחרי מספר פגישות מועט, תחוש הקלה משמעותית.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה