לחץ

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

25/08/2014 | 15:58 | מאת: קרנית

שלוםיש לי לבצע בדיקת mri ראש בקרוב לצורך בדיקה מסוימת במעקב אני ככ מפחדת מהבדיקה שאני לא יודעת איך אעבור אותה אני חייבת לבצע אותה יש המלצה למשהו כדי להתגבר?

קרנית לא ברור האם את פוחדת מתוצאות הבדיקה או מהבדיקה עצמה. כך או כך, אני ממליץ שתקראי ותיישמי את ה"טיפים לגולשים" שבתחתית עמוד זה מימין וכן תעייני באתר המעולה של ד"ר ברוך אליצור (חפשי בגוגל). יש שם כלים רבים ליישום עצמי כדי להפחית ולהתמודד עם חרדות

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה