מתח רב

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

08/08/2014 | 14:59 | מאת: דנה

שלום אני בת 22 וכחודשיים סובלת מהתקפי חרדה מתח ולחץ מצאתי את הגורם המפריע לשלוותי אחרי המון זמן והתחלתי לטפל בו אך עדיין אני חובה תסמינים כמו לחץ באזור המצח האוזנים והאף הרגשה של חוסר שיוי משקל כאילו כל שנייה אני עומדת ליפול וכמובן אני מרגישה שזה מתגבר כאשר אני חושבת יותר מידי או שיש לי מחשבות רעות יש לי 2 שאלות הראשונה האם זה באמת אופיני להתקפי חרדה?ההרגשות האלה(יש לצין שהייתי אצל רופא וכל הבדיקות תקינות)והשנייה זה איך חושבים מחשבות חיוביות איך אני יכולה להעלים את התסמינים הלא נעימים האלה? בבקשה בבקשה תשובה :(

דנה לשאלתך הראשונה : הסימפטומים שאת מתארת אכן אופייניים גם (!)לתגובות חרדה. אך לפני קבלת החלטה בעניין, יש לשלול לפני כן, על ידי בירור עם רופא המשפחה, שאין סיבה ביולוגית-רפואית אפשרית אחרת. לשאלתך השנייה : אם אמנם מדובר בתגובת חרדה, העלמת התסמינים שאת מתארת, כרוכה בדרך כלל בטיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג קליני מתאים. אם במסגרת קופת החולים אליה את שייכת, או באופן פרטי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה