תחושות מוזרות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

21/07/2014 | 17:02 | מאת: מחבר

שלום. אני מעוד זקוק לעזרתכם. אני סובל כ 4 שנים מתחושות מוזרות בכל מיני מקומות בגוף. הסיוט הסה התחיל מאז שהיתי מגביל את עצמי בשינה כעשיתי בעיקר משמרות לילה ולאחר מכן היתי הולך ללימודים. התבמינים הם: כובד בראש, נימולים בכל מיני מקומות בעיקר בגפיים, תחושת ששורף לי בפנים, מתח לפעמים , כאבי ראש, קושי לקום מהמיטה, הרגשת כללית רעה מעוד. עברתי כבר הרבה טיפולים ואין יעילות מהם כמעט. מעוד זקוק לעזרה.

ל"מחבר" קשה להבין איזה עזרה ניתן להציע לך, לאחר 4 שנים של טיפולים ? כדי שאוכל לנסות ולהציע לך משהו, כדאי שתציין מה אבחנו הרופאים/מטפלים לגבי בעייתך ומה הטיפולים שעברת כבר ?!

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה