שינוי תרופתי

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

10/07/2014 | 15:34 | מאת: דינוש

שלום רב ., אני בת 53 שוקלת 90 ק"ג סוכרתית ( מזריקה ויקטוזה ) . בדר"כ אני מטופלת בדיוואן 80 מ"ג פעם ביום - להורדת לחץ דם א. אתמול הרגשתי רע ולקחתי גם אחד בערב - האם או קי ? ב. האם רסק קיו עוזר להפחתת החרדות ? ג. מה ניתן לתת לאישה מבוגרת בת 84 ? להרגעה מחרדות?

איננו עוסקים בתרופות. כדאי שתתייעצי בענין שאלותייך התרופתיות, עם רופא המשפחה שלך. בכל מקרה, ה"טיפים לגולשים" שנכתבו על ידי ומצויים בתחתית עמוד זה מימין, יכולים לעזור לכל גיל. גם ל"אשה מבוגרת בת 84". בהצלחה

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה