טראומה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

10/07/2014 | 15:34 | מאת: קלינקס

שלום ד"ר עברתי פיגוע ב2003בתחנה מרכזית תל אביב נפגעתי נפשית[אחרי שנים של ריצות אין סופיות לא הוכרתי כנכת פיגוע .ואני חיה את זה כל יום] פניתי לנט"ל ונדחיתי .טלפונית ואף בפגישה אישית.מאז איני יכולה להיות במרחבים שיש קהל צפוף.איני הולכת לסרט לבד יושבת בביתהייתי בטיפול אצל אריק ממכון עופר משך מס שנים עזבתי מצידי הוא היה בסדר גמור מקצועי רגיש אנןשי וישר הוא מכיר את ההתנהגות שלי לישון בגינה .לצערי נפגעתי אתמול היד שחורה מכתמים שטפי דםוכך קרה לי שלשום כמעט גנבו לי את התיק .היתה לי פגישה ברווחה ב1 לחודש והעובדת רווחה ראתה שאני במצוקה מבולבלת הציעה לי ללכת לשיקום טראומה ברמת חן שם הייתי ב2003 העדפתי איכילוב התקשרתי קבעו לי ב20 לאוגוסט.בינתיים אני מבולבלת קשה לי לישון .לא מבשלת לא מנקה עייפה מהחיים.מה עליי לעשות ד"ר אנא אל תפרסם את מה שכתבתי רק תשיב לי ברשותך מה עלי לעשות עשיתי צעד בבקר לכיוון מיון איכילוב ב11וחצי אזעקה תפסה אותי בכניסה .הלכתי לבית ממול ונרדמתי על הדשאבצל .ככה אני מתמודדת. עצתך ברשותך לא רוצה פרסומים קשה לי הראייה רק עיצה מאז רצח ה

לצערי, פנייתך מתפרסמת, שלא על פי שליטתי. בכל מקרה, הן לא ציינת את שמך ותיאור מצוקתך תואם למצוקתם של אנשים רבים מאד. כללית, לאור רקעך ועוצמת הסימפטומים שאת מתארת, מדוע שלא תיפני שוב לפסיכולוג ממכון עופר (?) אצלו היית בטיפול שעל פי דברייך עזר לך ?! בכל מקרה,כדאי שתיפני לרופא המשפחה שלך בעניין. רופאי המשפחה עוברים הכשרה יסודית בטיפול במצבי חרדה ודיכאון. אם יהיה צורך, הוא כבר יידע לזרז את הגעתך לפסיכיאטר או פסיכולוג קליני מתאים מטעם קופת החולים אליה את שייכת.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה