ילדה עם חרדות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

10/07/2014 | 15:16 | מאת: מיכל

שלום רב. בתי בת 13 במצב חרדתי עקב המצב. אנחנו תושבי הצפון ולמרות שאצלנו המצב שגרתי ללא אזעקות, בתי נכנסה למצב של חרדות במלחמה הקודמת ב- 2006 חוותה את המלחמה בצורה קשה(נפשית) והייתה בחרדות קשות מאד.כרגע ממעטת מאד לאכול(סובלת בשגרה ממשקל נמוך FTT) לא מוכנה להיפגש עם חברות, בלילות ישנה אתנו. בעבר לקחה רסיטל והפסיקה לפני כחצי שנה כשהייתה הטבה משמעותית. רציתי לדעת מה אפשר לעשות על מנת להרגיע את המצב. תודה רבה

ראשית, נסי ליישם עם ביתך, בשפה המותאמת לה את ה"טיפים לגולשים", המצויים בתחתית עמוד זה בצד ימין. אם זה לא יספיק ולאור העובדה שכבר קיבלה בעבר תרופות נגד נטייתה ותגובותיה החרדתיות, כדאי שתיפני איתה לייעוץ/טיפול אצל פסיכולוגית קלינית המתמחה בילדים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה