חרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

09/07/2014 | 18:20 | מאת: דן

בני בן ה-26 בריא בד"כ ומנהל חיים נורמטביים. בשירותו בצבא היה מועמד למצטיין הנשיא בגין פעילותו בעורף במבצע עופרת יצוקה ובסופו של דבר קיבל אות מצטיין של אלוף פיקוד הדרום. באותם ימים הוא עשה ימים כלילות בבסיס בניסיון לסייע בכל דבר. לעומת זאת במבצע עמוד ענן והיום בצוק אין הוא מלא בחרדות שמאלצות אותנו להרחיק אותו מאזור הדרום כדי שהוא ירגע. עלי לציין שהוא מנהל חיים תקינים, עובד לומד ומבלה, ומיד כשהתחילו שני המבצעים, הוא מנוטרל ולא יכול לתפקד. אבקש ייעוץ כיצד ניתן לסייע לו. תודה

דן לעזרה ראשונית, תוכלו להסתייע ב"טיפים לגולשים" שבתחתית עמוד זה מימין. בהתייחס לתיאורך יתכן ומדובר ברגישות "פוסט- טראומטית", המצדיקה היוועצות עם פסיכולוג קליני מתאים, אם מטעם הצבא לאור נסיבות העניין או במסגרת קופ"ח, או באופן פרטי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה