ואגיניזמוס

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

05/07/2014 | 23:39 | מאת: אלינור

שלום, לאחר שביקרתי בכמה פורומים באינטרנט אני סבורה כי אני סובלת מואגיניזמוס. אותו כאב בלתי נסבל שנשים תיארו בעת ניסיון החדירה והכיווץ הלא רצוני של שרירי האגן ואף הרגליים בהחלט תואמים לתחושותיי. הבנתי מדבריי רוב הרופאים שהשיבו לאותן נשים, שקשה לפתור את הבעיה הזו בכוחות עצמך. רציתי לשאול כדי להיות בטוחה- האם באמת אין שום פתרון או דרך שאוכל לנסות אותה בבית בכוחות עצמי מבלי לגשת לרופא? תודה מראש על תשובתכם. אלינור

אלינור בעייתך די שכיחה ולמיטב ניסיוני ניתן להגיע בטיפול בה להצלחות טובות מאד. הכיוון המומלץ ביותר לדעתי הוא טיפול פסיכולוגי המשולב עם כלים התנהגותיים ובעיקר היפנוטיים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה