חרדת נהיגה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

03/06/2014 | 09:53 | מאת: מירי

אני סובלת מזה כשנתיים מחרדת נהיגה ,נהגתי מעל 20 שנה וזה קרה ביום אחד פשוט לא הצלחתי לנהוג מחוץ לעיר ,יש לציין שאני ממשיכה לנהוג בתוך העיר וגם יוצאת לנסיעה קצרה בכביש עוקף העיר לעבודה אבל זו נהיגה מוזרה שרצופה בהתנהגויות לא נשלטות ,שאלתי היא האם טיפול בהפנוזה יכול לעזור לי ? ניסיתי כמה טיפולים שלא צלחו ואני לא רוצה להרים יידיים ולוותר תודה מירי

מירי טיפול בהיפנוזה נחשב ומוכח כיעיל למגוון רחב של קשיים ובעיות. כולל ובעיקר לחרדות (כולל כמובן, חרדת נהיגה), פוביות, מצבי מתח ועוד..

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה