לחץ בסביבת עבודה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

19/05/2014 | 15:27 | מאת: אסטל

מנסים להפעיל עלי לחץ לשנות את היקף משרתי והיקף והתנאים. המצב שלי הוא שאיני רוצה. ואמרתי זאת בכתב ובעלפה ובכל מפעילים עלי לחץ נוראי זה מפריע לי בשגרת נחיים והעבודה. הבוסית ממש לא מאפה שיחות הודעות ממש בלתי נסבל שאני כבר חושדת לזוז מהכסא! עשיתי כל מה שניתן ונמענתי משיחות שכנוע שרצו כהמשך. עכשיו גוררים את זה כמו מסטיק ולא מפסיקים להציק לי. איני מבינה מה עוד ניתן לעשות ובהחלט זה יוצר הפרעה מתמשכת על חיי. תודה

אסטל קשה ואף בלתי אםשרי לייעץ לך כיצד לפעול, מבלי להכיר את סביבת העבודה שלך והנפשות הפועלות. כללית, נראה כחיוני לברר מה הסיבות לכך שהם מבקשים לשנות תנאי העסקתך, האם זה נטבע מאי שביעות רצון מתפקודך, או צרכים ארגוניים של מקום עבודתך או שילוב של השניים. את יכולה לנסות ולברר זאת ישירות (עדיף !) עם המנהל שלך ואם הוא לא משתף פעולה אז עם מי שמעליו, או באופן עקיף על ידי חבר/ה לעבודה היכול לנסות ולברר זאת. על פי מידע חיוני זה תוכלי לשוב ולשקול את צעדיך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה