חרדות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

09/05/2014 | 17:56 | מאת: יעל

בת 38 לפני שלושה שבועות לאחר התקררות אובחנתי כחולה בדלקת ריאות או דרכי הנשימה טופלתי באנטביוטיקה לחמישה ימים, מאז השיעול והליחות עברו כמעט לגמרי אבל נכנסתי לחרדה שיש לי סרטן בריאות (אני מעשנת) כבר שבוע מאז שסיימתי את האנטביוטיקה יש לי קשיי נשימה וכאבי גב בחילות ואנע עצבנית שכל דבר קטן מביא אותי להתפרצויות, והכל מאוד ממשי... יש מצב שכל הסימנים האלה נובעים בעצם מחרדה בלבד??

יעל יש מצב שהסימפטומים שאת מתארת הינם ביטוי למתח וחרדה, אך אבחון וקביעה ממשית של העניין יכולה להעשות על ידי רופא בלבד. מציע שתתייעצי לגבי שאלתך עם הרופא המטפל שלך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה