מצב נפשי

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

04/05/2014 | 17:13 | מאת: ללי

אני מתקרבת לגיל 60 לאחרונה נתקפת אני בתחושות זרות איני מעוניינת בכלום מסוגלת לשבת בבית בלא מעש נמנעת מלהיפגש עם חברים או משפחה כולם מרגיזים אותי או חשודים בעיני אני מדמיינת שמדברים עלי שרוצים לעשות לי רע .מרבה לאכול ללא בקרה .נתקפת בשעמום ובחוסר עניין בעבר הרחוק סבלתי מדיכאוניות וניסיתי להתאבד מספר פעמים הייתי בייעוץ פסיכולוגי הרבה שנים ללא טיפול תרופתי אני עובדת למחייתי במקום עבודה מסודר ומוערך .כששם מרגישה אהובה ושייכת . אשמח לתשובתך

ללי לא ציינת שאלה, כך שאני לא יודע לאיזו תשובה את בדיוק מצפה ?! בכל מקרה, נראה שאת במצוקה נפשית משמעותית שהדרך להקל עליה היא על ידי פנייה לאבחון/טיפול אצל פסיכולוג קליני מתאים. הדבר נכון במיוחד לאור ריקעך האישי, כמתואר על ידך. סיוע מקצועי ממוקד עשוי לעזור לך כבר לאחר מספר פגישות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה