סיווג ביטחוני

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

28/04/2014 | 23:26 | מאת: דיקלה

אני עובדת בתפקיד ביטחוני כבר מספר שנים. האם טיפול פסיכיאטרי או פסיכולוגי לחרדה ודיכאון קלים עשויים לפגוע בסיווג הביטחוני שלי ובמקום עבודתי?

דיקלה אני לא יכול להתיחס למדיניות של גוף בטחוני כזה או אחר. סביר להניח שלגופים השונים קריטריונים שונים. מה גם שאין בטחון שהערכתם לגבי קשייך תואמת בהכרח את הערכתך שלך. ויחד עם זאת, בהתבסס על תיאורך הכללי ולאור העובדה שאת כבר מועסקת בתפקידך מזה שנים, נראה לי כסביר להניח שלא צריכה להיות מניעה משמעותית, להמשך העסקתך, ללא פגיעה בתפקידך וסיווגך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה