מתח לחץ ורעד

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

24/04/2014 | 19:08 | מאת: תמר לאה

שלום, הנני מתמודדת עם לחצים , חרדות וכפייתיות כל היום. כל טיפול תרופתי לא עוזר לי ואני עוברת מתרופה לתרופה. בנוסף אני סובלת מרעד והתרופות מחמירות את הרעד. מה לעשות? לאן עלי לפנות אחרי שפניתי ל20 אנשי מקצוע פסיכולוגים ופסיכיאטרים???

תמר לאה למרות שהתנסית במגוון רחב של מטפלים יתכן ואת מחליפה אותם מהר מידי, בעוד שצריך להבין שמהלכו של טיפול פסיכולוגי מורכב וארוך יותר,בד"כ, מטיפול רפואי רגיל. לכן יש צורך בסבלנות והתמדה. בסופו של דבר יש הסתברות טובה וגבוהה שתמצאי את הטיפול המתאים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה