חרדה וחוסר אונים לאחר פריצה לביתי.

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

12/04/2014 | 07:58 | מאת: שני

שלום, בשבוע האחרון פרצו לנו לבית בזמן שהיינו בעבודה. מדובר בדירה בבניין בקומה גבוהה ונכנסו מהדלת כאילו היה מפתח. ללא סימני מאבק עם הדלת. גנבו לנו המון המון דברים ואפילו את הדרכונים. אני גם אמא ל 2 ילדים. מאותו רגע אני בקושי ישנה , העיניים שלי עוד שניה יוצאות מהחורים שלהם. לא מצליחה להתרכז כל חג אני ממש מתכננת מה לבשל יוצרת זה הדבר שאני הכי אוהבת בעולם עכשיו אני אפילו לא מצליחה להביא את עצמי לחשוב על מה לבשל לערב חג. אני מפחדת לצאת מהמעלית לבד או להיכנס לבית ראשונה. אני ממש מפחדת שזה לא משהו חולף אני לא מצליחה לחשוב על משהו אחר. במיוחד שהיה לי בן אדם חדש ( איש שרות שהיה אצלנו כמה פעמים) שנכנס הביתה ומאז הראש לי רק חושב שיש לו/ה יד בזה. מה לעשות???

שני את יכולה לנסות ולהיעזר ב"טיפים לגולשים" שבתחתית עמוד זה מימין. אך לאור עוצמת הסימפטומים שאת מתארת, הייתי ממליץ שתפני ולו למספר מפגשי ייעוץ פסיכולוגי, אצל פסיכולוג קליני מתאים. ייעוץ מעין זה אמור לספק כלים פסיכולוגיים להתמודדות יעילה עם הקשיים שאת מתארת. במידה ותפני לפסיכולוג באופן פרטי יתכן והעלות תוכל להיות מכוסה על ידי חברת הביטוח אצלה אתם מבוטחים. כדאי לבדוק זאת עם חב' הביטוח.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה