לחץ משינויים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

28/03/2014 | 20:12 | מאת: ליטל

שמי ליטל ואני בת 24, כל פעם שאני עושה שינוי בחיים שלי אני נכנסת ללחץ, בעיקר כשמדובר על שינוי מקום כמו טיסה לחול, זה מתבטא בחוסר שינה, כאבי בטן ומחשבות מציקות. גם שינויים כמו להכיר בחור חדש אני מיד נלחצת ומסיימת את הקשר מאוד מהר.. ניסיתי ללכת לפסיכולוג/ית וזה לא כל כך עוזר לי.. :/

ליטל לא ציינת שאלתך.. יתכן ואת לא מצליחה להסתייע בטיפול הפסיכולוגי, משום היותו קצר (עדיין ?) מכדי שיוכל להשפיע באופן מלא, או משום שהגישה הטיפולית לא מתאימה לאופייך ואופי בעייתך ואם משום שאת רק מנסה (כפי שכתבת) ללכת לטיפול אך לא ממש מתמידה בו או שאת לא חשה מחויבת מספיק כדי לתרום חלקך בעבודה הטיפולית ?! (אולי משום כך כתבת פסיכולוג/ית ממליץ שתשוחחי על כך גם עם הפסיכולוג/ית אליו/ה פנית..

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה