לב

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

09/03/2014 | 22:27 | מאת: עדינית

הי אני בת 28ומטופלת למעלה מחצי שנה בציפרלקס כדור ליום ובקסנאגיס 0.25 מיליגרם ליום. חודשיים אחרונים אני מרגישה פעימות לב מתחזקות במהלך היום כמו סוג של בהלה וזה משו שלא נעים לי ומפריע לי האם יכול להיות שזוהי חלק מהחרדה? האם זה לא נגמר לי עדיין(כי תכלס עברתי את המשבר החרדתי שבעקבותיו אני מטופלת-אני מרגישה הרבה יותר טוב) מה יליי לעשות?

עדינית מה שאת מתארת עשוי בהחלט להיות תסמין חרדתי המעיד על כך שחרדתך המקורית, הגלויה ואולי הסמויה לא נעלמה כליל, עדיין. מאידך זה עלול להיות תופעת לוואי, לתרופות שאת נוטלת ולשם כך עלייך להיוועץ עם הרופא שרשם והלחץ לך על תרופות אילו. בכל מקרה, עם או בלי תרופות כדאי מאד שתקבלי גם טיפול פסיכולוגי מתאים שיקנה לך כלים ושליטה בתחושותייך ורגשותייך הקשים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה