משהו די מוזר ...

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

17/02/2014 | 19:51 | מאת: שירה

הייתי בשיא החרדה והלחץ, ולחץ הדם שלי היה בסך הכל 60\100 ופעימות לב 85 ... באותו הזמן חשבתי שאני באמת מתפוצצת וזה בכלל לא היה כך ... הכל תקין לגמרי, מה שאומר שאני בריאה?

שירה לא הבנתי, האם את שואלת או מציינת בסיפוק שאת בריאה ?! הן ציינת שהכל תקין. בהיותי פסיכולוג ולא רופא, הפורום הזה לא עוסק בעניינים רפואיים. כך שתצטרכי, אם תרצי, לברר עם רופא המשפחה מה מצב בריאותך, לאור הנתונים שציינת. בכל מקרה הייתי מציע שתיפני ולו לייעוץ קצר-מועד אצל פסיכולוג קליני מתאים, כדי לברר האם ומדוע את נכנסת למתח וחרדה ? האם זה קשור באירועים מיוחדים, או שמא את מטבעך רגישה ואולי פגיעה ? או שמדובר בתגובה נדירה יחסית וחולפת ?!

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה