חרדת חנק מאוכל

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

12/02/2014 | 13:24 | מאת: שיבי

שלום, אני סובלת מחרדה זו כבר יותר מעשור ולא מצליחה לצאת מזה, מה שמשבש את איכות החיים שלי. ניסיתי גם ציפרלקס וכד'. מחפשת פסיכולוג טוב לטיפול בבעייה הספציפית הזאת. אשמח להמלצות.

שיבי על פי תיאורך אכן הגיע הזמן שתפני גם לטיפול פסיכולוגי. טיפול מתאים אף עשוי לייתר את הצורך בתרופות. לא ניתן לתת המלצות שמיות במסגרת הפורום. נסי לחפש בגוגל. ממליץ שבחיפושייך אחרי פסיכולוג קליני מתאים, תעדיפי מישהו שהינו גם בעל רשיון לטיפול בהיפנוזה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה