עזרה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

13/01/2014 | 12:27 | מאת: חייל אלמוני

שלום, אני חייל בן 21 אמי חולת סרטן. אני צפוי להכנס לכלא בימים הקרובים בגלל עבירה שעשיתי. אני לא מצליח להתמודד עם כל הלחצים , אני כל הזמן סובל מסחרחורת ומן אי וודאות. הקבן בבסיס לא ממש עוזר לי ואני מרגיש לחוץ ועצוב ברמה לא רגילה.. מה לעשעת

לחייל.. מנסיוני ומיטב הערכתי, לקבנים (קציני בריאות נפש) בצבא ידע וניסיון כיצד לעזור לחיילים במצבך. חשוב להתמיד בטיפול/סיוע המוצע לך. אם זה לא עוזר שתף אותו בהרגשתך ואם קשייך בכל זאת ממשיכים תבקש, ישירות, או בעזרת מפקדך, לפנות לגורם המקצועי/פיקודי שמעליו. בכל מקרה סביר ויתכן שתוכל להסתייע ולו לייעוץ ממוקד וקצר עם פסיכולוג קליני, באופן פרטי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה