חרדה אצל ילדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

30/12/2013 | 15:31 | מאת: משה

שלום רב, ילדה בת כ 11 מגלה בשבועות האחרונים חרדה גדולה המתבטאת בפחד להישאר בבית לבד, קשיי הירדמות בלילה (כולל התעוררויות מרובות גם כשהיא במיטת ההורים). הילדה מבטאת מצוקה מכך אך אינה מצליחה להשתלט על הפחד. נשמח לקבל עצה עם מי ניתן להתייעץ באזור הדרום תודה

משה אני לא יודע להמליץ על מישהו באיזור הדרום ובכל מקרה אנחנו מנועים מלהמליץ המלצות שמיות במגרת הפורום. נסה לחפש בעזרת גוגל פסיכולוג/ית קליני/ת המטפל/ת בילדים באיזור הדרום.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה