זרמים בראש

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

18/11/2013 | 14:21 | מאת: חיים

שלום יש לי בחודשיים האחרונים מעיין זרמים חשמליים בראש היתכן שמדובר במשהו שקשור לחרדה? אני רוצה לציין שבנוסף לכך אני מתעורר לפעמים בלילה כשאני רועד ואני לא מבין למה. יתכן שזה חרדה במצב שינה?

חיים יתכן וזה אף סביר שמדובר,כהשערתך, בתגובת חרדה. בכל מקרה הייתי ממליץ שתפנה תחילה לרופא המשפחה לבירור, כדי לשלול סיבה רפואית-ביולוגית לסימפטום שאתה מתאר. בהתאם להערכת הרופא ובהסתברות די גבוהה סביר שיהא עליך לפנות לפסיכולוג קליני, להשלמת הבירור והייעוץ.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה