שאלה דחופה חסרת אונים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

18/11/2013 | 13:39 | מאת: לילי16

אני מקווה שאני פונה למקום הנכון בזמן האחרון אני מרגישה שאני מדברת עם אנשים אני מרגישה חוסר ביטחון שהשתלט עלי לא מצליחה להתגבר על זה וזה מתבטא שהשפתיים מתייבשות ונדבקות וכאילו אני יורקת אני ממש מרגישה שוני בדיבור רציתי לציין שזה לא קורה לי עם אנשים שאני מרגישה ביטחון איתם למי לפנות מה לעשות ממש מציק לי חסרת אונים.

ריקי 16 נראה שאת מגיבה ברגישות יתר חרדתית, אם כתוצאה מחוסר הבטחון שלך, כדברייך ואולי בגלל סיבה אחרת. בעייתך די שכיחה אך כדאי מאד שתפני לפסיכולוג קליני כדי לברר המקור לבעייתך ובעיקר כדי לרכוש כלים כיצד להתמודד איתה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה