פיברואמילרגיה וחרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

12/11/2013 | 14:05 | מאת: דרורית

לפני מעל שנתיים חליתי במחלת הנשיקה . תופעות החרדה החלו כחודשיים אחרי כן. תוך כדי התקופה הייתי גם חולה הרבה ולכן החלטתי להפסיק לעבוד כדי לא להתרסק , אבל איני מצליחה לנסוק, סימבלטה אינה עוזרת לחלוטין וגם לא דיקור, ואני סובלת מכאבים חזקים באצבעות כפות הידיים ,בפרקי הידיים ולכל נוספים כאבים מפריצת דיסק בת שנה וחצי.. עבדתי קודם המון שעות ובלחץ נוראי גם בתקופה בה עבדתי כביכול בחצי משרה לפי הנחיית רופא תעסוקתי מתוך נסיון שלא להיכנע למצב החדש שהיה לי קשה לקבל המגבלה. איך יוצאים מזה או אפילו איך לא שוקעים יותר ? חוששת אפילו לחפש עבודה. ומחפשת איך להסב מקצוע למשהו יותר רגוע ממה שעבדתי.

דרורית שאלתך מורכבת מכדי שניתן יהיה לפתור, ולו במעט, על ידי תשובה תמציתית, כמתחייב במסגרת הפורום. עלייך לפנות לטיפול פסיכולוגי אינטנסיבי אצל פסיכולוג קליני או רפואי. מניסיוני המקצועי עם חולים רבים הסובלים מפיברומיאלגיה ( FMS - דאבת ), יש ערך מוסף רב לטיפול משלים או עיקרי בהיפנוזה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה