אלכוהול ובונדורמין

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

09/11/2013 | 10:01 | מאת: דן

שלום האם יש סיבולת צולבת בין בנזודיאזפינים ואלכוהול? התשובה חשובה לי, מכיוון שני משתמש בבנזודיאזפינים כבר הרבה זמן, וכדי להמנע מהתמכרות אני מנסה להחליף מידי פעם בחומרים אחרים כמו אלכוהול תודה

דן החמ והפורום פסיכולוגיים, כך שאיננו עוסקים בתרופות. כללית, תרופות ואלכוהול לא הולכים יחד ובכלל ראוי להמנע משתיית אלכוהול מופרזת. בהתיחס לדבריך לגבי השימוש שלך בתרופות הרגעה סביר שאתה סובל מתגובות חרדה. ואם אמנם זה כך, מן הראוי שתפנה לקבלת טיפול פסיכולוגי (רצוי אף היפנוזה) העשוי לעזור לך, ללא תרופות וללא אלכוהול.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה