גמילה מכדורים פסיכייאטרים?

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

26/10/2013 | 21:37 | מאת: כאב

היי חשבתי להעזר בפורום כי אני מתלבטת בזמן האחרון להפסיק עם תרופות חוץ מכדור שיינה שאין לי ברירה אני יודעת שהפסיכייאטר שלי לא יהיה בעד שאפסיק עם שאר הכדורים כי אין לפסיכייאטרים פתרונות אחרים חשוב לציין שהכדורים מעולם לא עזרו לי וניסו עליי כבר הכל וצר לי על החיים שלי שאני מתהלכת כמו זומביט ואין לי מחלה מוגדרת וכל מה שרוצים ועושים איתי מפחד זה דוחפים לי תרופות האם זה באמת כזה מסוכן להפסיק? לא נשקפת שום סכנה לחיי ! מיואשת אשמח לתגובות לילה טוב

למתלבטת.. הסכנה היא לא בהפסקת התרופות, כל עוד זה נעשה בהדרגה ועל פי הנחיות הרופא/פסיכיאטר. הסכנה בדכ, זה בעוררות או החמרת המצב הנפשי, ממנו את סובלת ואשר בגללו את מקבלת את התרופות וכל ההשלכות מכך, בעקבות הפסקת התרופות. בכל מקרה מומלץ שתהיי בקשר עם רופאייך ותשקלי קבלת טיפול פסיכולוגי מתאים, במקביל לטיפול התרופתי. עם הזמן ולרוב כתוצאה מטיפול פסיכולוגי מתאים ניתן להניח שיחול שיפור במצבך, עד כדי הצדקת הפסקת הטיפול התרופתי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה