חוסר שקט

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

01/11/2005 | 23:12 | מאת: דורית

שלום ד"ר נעמן. אני אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי מכיוון שקשה לי מאוד במצב שבו אני נמצאת. אני אמא לילד בן 9 חודשים,זהו ילד ראשון ויחיד. מאז שנולד הוא נמצא רק איתי. אנו קשורים מאוד ואני אוהבת אותו יותר מכל דבר אחר בעולם! הבעיה שלי היא שהגעתי לביטול עצמי כמעט גמור אני מטפלת בו יום ולילה מכיוון שאיני סומכת על אף אחד אחר. הדבר מביא אותי ללחץ וחוסר שקט נפשי עד כדי כך שכאשר אני במקלחת והוא ישן ,נדמה לי ממש שהוא בוכה ואני נורא ממהרת לצאת. אני מתכוונת לשלוח אותו למעון ולצאת לעבודה ולימודים אבל אני נורא חרדה מה יהיה איתו וכיצד יסתדר בלעדי.לוקח לי המון זמן להרדם ויש לי נדודי שינה. לאחרונה התחלתי ליטול רגיעון לילה של הדס וזה קצת עוזר. אין לי שקט נפשי באף שעה של היום והרבה פעמים אני עצבנית ולחוצה. אני מרגישה אובססיבית ועל סף התפרקות. מצפה לתשובתך,דורית.

בעייתך שכיחה ומוכרת וקשורה ב ATTACHMENT גבוה מידי המתפתח ומועצם לעיתים בין האם לתינוק וכו'. אם ההרפיה לא תספיק סימפטומטית, לא מן הנמנע שיהיה צורך ביעוץ מקצועי משלים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה