מצבי לחץ

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

30/10/2005 | 22:25 | מאת: מיכל

שלחתי לכם הודעה שחולת אפילפסיה וסובלת מלחצים בראש וכרגע עובדת טיפול בדיקור סיני. השאלה אילו בדיקות עליי לבצע?

31/10/2005 | 03:15 | מאת: ד.

מזה דיקור סיני? זה יכול לעזור לי? אני במקרה למעלה... ומישהו שמע על הומאופתיה קלאסית? אשמח אם תייעצו לי למעלה מה לעשות.

31/10/2005 | 08:41 | מאת: אהובה

מיכל, ד"ר נעמן אינו רופא, אלא פסיכולוג, ולכן הפנה אותך לרופא. רק רופא מוסמך להפנות אותך לבדיקות הרפואיות המתאימות. אהובה

09/11/2005 | 19:33 | מאת: עדינה

כבר שנה משותקת נמאס לי כולל התקפי אפליפסיהעושה הכל כדי להשתקם ןלא זז כלום נמאס מה עושים משפחה תןמכת מאד

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה