כאבי ראש וסחרחורות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

28/10/2005 | 09:05 | מאת: עדי

שלום אני בת 28 וסובלת מכאבי ראש וסחרחורות מדי פעם (אך זה נמשך כבר שנה) עברתי את כל הבדיקות האפשריות - בדיקות דם, אוזניים, עיניים, נוירולוגיה והכול תקין. אני מניחה כי יש אפשרות שזה נובע מלחץ ומתח בעבודה ומהשיגרה של היום יום. האם יש אפשרות כזו וכיצד ניתן להתמודד עם זה? זה מפריע מאוד לשיגרת החיים ובהחלט משפיע עוד יותר על כאבי הראש (אני די נוטה להלחיץ את עצמי, לא במודע כמובן, כאשר מגיע כאב הראש או הסחרחורת ולכן זה נמשך יותר זמן) אשמח מאוד לקבל תשובתך תודה

28/10/2005 | 21:01 | מאת: א

עדי, אם תוצאות הבדיקות הרפואיות כולן בסדר, אולי את לא ישנה מספיק ? אולי השינה שלך לא טובה ? אולי את מעמיסה על עצמך יותר מדי דברים, ואולי אפשר להוריד מהעומס דברים שאפשר לוותר עליהם.

ינבעו מלחץ ומתח מודעים ומוכרים או אף כאלו שאינם מודעים. נסי תחילה לישם תשובתי למיטל ( כמה פניות לפנייך ) ואם זה לא יספיק יהיה אולי צורך ביעוץ פסיכולוגי -מקצועי, המתמקד בגישות ישירות ( כמו CBT ) וכד '. כל זאת כמובן לאחר שתשלימי בדיקותייך הרפואיות לשלילת גורם אורגני אפשרי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה