יש לי בעיה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

20/10/2005 | 13:36 | מאת: אלמונית 22

אני בת 22 ולפני שנה הייתי במעין דכאון וחדה שנכנסתי אליה עקב אבחנה רפואית שלי של שעור יתר בגוף הדבר גרם לי ממש רצון למות הייתי בטיפול פסיכולוגי כמה מפגשים שלא עזרו והם גם יקרים ובתקופה ההיא לא עבדתי כלל התחלתי טיפולי לייזר יקרים והתחלתי לעבוד כבר כמעט 10 חודשים אני עובדת. החרדה שלי עדיין קיימת בנוגע לבעיה הזאת כי המצב נורא מאמלל אותי ואני מרגישה שאף אחד לא מבין אותי כולם חלקים במשפחתי וכך גכם אני הייתי עד לפני שנה + סיפרתי על כך למעט אנשים אבל שום דבר לא מעודד אותי בנושא התייעצתי אצל רופאים מומחים בנושא גם פסיכולוגים ואני מטפלת גם בלייזר אבל לא מפסיקה לחשוב על כך וזה ממש הורס לי את החיים עד עכשיו וגם אני לא מסוגלת להתקרב לבנים במצב הזה אני כבר משתגעת מהמצב הזה לפני יותר משנה יצאתי עם 2 גברים ועכשיו אני מרגישה שאני לא יכולה. אני לא יודעת מה לעשות וגם איבדתי בדרך את כל הבטחון העצמי שלי איך אני יכולה לצאת מזה ולחזק את בטחוני ?

כך שכל עצה אחרת במסגרת הפורום עלולה אף היא שלא להועיל. במקביל, אם נסיונותייך הרבים עד כה לא הועילו וסבלך הסובייקטיבי קשה, יתכן וכדאי להתיעץ עם פסיכיאטר להקלת מצבך, העלול להתפתח לרגישות אובססיבית. בהצלחה

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה