חרדה לא מובנת!!

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

14/10/2005 | 19:46 | מאת: לי

לפני כחודש אכלתי פיצה שכנראה הייתה מקולקלת,וקיבלתי מעין קלקול קיבה. מאוד הייתי צריכה להקיא ולא הצלחתי והכנסתי את עצמי ללחץ מאוד גדול,וגם הייתי בלחץ נפשי גדול אותו שבוע כי בדיוק אני והחבר נפרדנו. כל השבוע סבלתי,וכל ערב חזרה לי הבחילה,שכנראה הייתה מעין הרגל של הראש שלי... מאז אותו שבוע עבר כבר חודש וחצי,ואני כל הזמן מוצאת את עצמי מפחדת שיגיע הערב ושוב זה יתחיל,ואז אני אצטרך להקיא( וכבר קראו כמה פעמים החודש שהפחד השתלט עליי ושהקאתי מאז מרוב לחץ שההרגשה תבוא) זה כבר נהייה מצב ממש מגוחך...אבל כל ערב אני חיה את זה מחדש וזה מפריע לי להרדם....מלחיץ אותי,ומוריד לי את התיאבון באופן קיצוני כתוצאה מהפחד לאכול כדי שלא ייגרום לי להרגיש רע. בגלל שאני לא אוכלת גם קשה לי להרדם ואני במן דכאון כזה...אני לא יודעת מה לעשות... האם זה מצריך טיפול פסיכולוגי? האם זו פוביה? או שתוסף תזונה אומגה 3 ששמעתי שעוזרכ במצבי דכאון וחרדה יכול לעזור לי?

אם לא יחול שיפור עצמוני ( בהחלט סביר וצפוי ) , סביר שיהיה צורך בסיוע מקצועי קצר. אני לא מתמצא מספיק בענין האומגה 3 , אך אני לא סבור שזה רלבנטי לעניינך, באופן מיוחד.

31/10/2005 | 03:29 | מאת: שיר

מרגישה בדיוק כמוך!

31/10/2005 | 03:29 | מאת: שיר

מרגישה בדיוק כמוך!

31/10/2005 | 03:29 | מאת: שיר

מרגישה בדיוק כמוך!

31/10/2005 | 03:29 | מאת: שיר

מרגישה בדיוק כמוך!

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה