התקפי חרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

22/03/2005 | 22:46 | מאת: מ

שלום, חבר שלי סובל מהתקפי חרדה קשים מה שגורם לו לאי ריכוז מוחלט. הוא מאבד כל תקווה בעצמו. ולוקח לו זמן לצאת מהחרדה. התקפי חרדה שמלווים בבכי בהתפרצויות כעס לפעמים. אני רוצה לעזור לו, אך אני לא יודעת איך. חוץ מלהגיד מילים טובות ומרגיעות ולהיות שם בשבילו. עזור לי בבקשה...

ע"פ תיאורך נראה שמדובר ברמה גבוהה למדי של חרדתיות. כך שזה מצדיק ואולי אף מחייב היוועצות מקצועית ולא ניתן "ללמדך" כיצד לעזור לו ב"שלט-רחוק". בהצלחה, מאיר

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה