לא מסוגל יותר

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

10/10/2005 | 22:51 | מאת: אבי

אני לא מצליח להיפטר מזה אני לא מצליח לצאת מהמעגל הזה שעוד שניה אכתוב עליו. אני בן 24 סטודנט, בתיכון התחלתי לאונן ולהימשך לתמונות ולאתרים היו זמנים שכן הצלחתי להתגבר על זה אבל זה לא החזיק מעמד הרבה זמן. אני לא יכול יותר ד"ר זה כבר אוטומטית אצלי ירידה למחשב ואחרי זה האוננות ואז הכאב בראש והלחץ הזה והעצבים שאני מוציא על המשפחה שלי בבית והם האנשים הקרובים אלי ואף אחד לא מבין מה קרה לי אני גם לא מדבר איתם על זה. לפני שבוע הייתי בשמחה כי התחלתי לצאת מזה והיום לצערי 3 פעמים ביום לאונן זה גומר אותי כבר היום השני שזה קורה לי. אני עוד רגע מתפוצץ אני כבר מחכה להתחיל את הלימודים כי אני לא אשן בבית ואני יודע שזה הפיתרון אני חייב לעזוב את הבית זה החלום שלי למה? כי זה מה שיציל אותי אני כל הזמן במתח ולחץ זה רודף אותי כל הדבר הזה התמונות האלו קשה לי לישון בלילות בגלל זה האם זה יישאר לנצח? אני חושש שכן זה מה שאמר לי אחי שהוא היחיד המבין אותי "אל תדאג" כך הוא אומר ז בציניות לעולם לא תתחמק מזה גם אם תיהיה במקום אחר ולא עם מחשב סליחה על אורך ההודעה חייב לעזרה..

ושכיחה ביותר. מדבריך נראה שאתה חש כאילו ואתה במעין "התמכרות", הגורמת לך למעגלים של מתח, פורקן, מתח מוגבר וחוזר חלילה, כולל הוצאת תסכולך מתלותך בפורקן המיני, על הסובבים. ניתן לטפל בזה עם סיכויי הצלחה טובים למדי. פנה לפסיכולוג קליני המתמחה בתחום, או בגישה אינטגרטיבית ( שילוב של הבנה דינמית עם טכניקות התנהגותיות ( CBT ). בהצלחה

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה