יחסי מין עם נערת ליווי

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

04/10/2005 | 23:10 | מאת: MR BLUE

לפני 3 שבועות קיימתי יחסי מין עם נערת ליווי בפעם הראשונה והאחרונה כל חיי אהבתי נשים ובאמת התנהגתי אליהן למופת אף פעם לא שלחתי יד או כפיתי עצמי על משהי היה לי קשר ארוך של מספר שנים ונתתי לה את נשמתי אך היא הכאיבה לי לאחר שנפרדנו חפשתי באמת ובתמים אהבה חדשה במהלך החיפוש ולאחר האכזבה שנחלתי לאחר הקשר הארוך עם חברתי הקודמת הרגשתי דכאון שאולי לא נולדתי להיות מאושר תמיד הפריע לי ניצול ציני של נשים ותמיד כאב לי שקראתי על אונס (לפעמים יותר מנשים שאני מכיר) כשראיתי סרטי תעודה על נערות ליווי תמיד התחלחלתי כעת אני מרגיש שאנסתי אישה ונאנסתי אני מפחד שלא אוכל להכיר אישה חדשה ולהביט לה בעיינים בגלל רגע אחד שנכנסתי לדכאון עצום לא חשבתי על ההשלכות של מעשיי כלפי אותה אישה וכלפיי אני יודע שהיא נערת ליווי ושזה העבודה שלה אך אני חושב על זה הרבה היא הגיעה לזה אולי בגלל גורל אכזר שהחיים בעצם גלגלו אותה למצב הזה ואני במקום להושיט לה יד עשיתי את מה שרוב הגברים עושים נצלתי אותה ואת הבעייה שלה אני חש דכאון מוחלט אני מרגיש שמתתי באותו היום ונולד אדם חדש רע אני לא אוכל ולא שותה רק חש נקיפות מצפון ופחד מפני מחלות אני מת מהלך האם אי פעם אוכל למצוא אהבת אמת אחרי מעשה שכזה?

08/10/2005 | 20:30 | מאת: אני

ראה תשובת ד"ר יוסי אברהם בפורום זוגיות חברה ותעסוקה.

נערת הליווי ונסיבות חייה. להערכתי, עלול שתחושת החטא שלך קשורה בענין לא מודע אחר. כך או כך, לאור עוצמת תגובתך ובאם לא חלה הטבה, מן הראוי להסתייע בגורם מקצועי- פסיכולוגי, להקלת דכאונך וחרדותיך. בהצלחה

09/10/2005 | 23:00 | מאת: BLUE

אני חי בסיוט אני כל הזמן חושב שיש לי מחלות חדשות אני מפחד לא להכיר אף אחת חדשה אני כל הזמן חושב על זה אני לא מצליח להתרכז בכלום

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה