קלפטומניה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

27/09/2005 | 12:43 | מאת: חלי

האם אפשר לצאת מהדחף המטורף לקלפטומניה?

כן. אך רק עם עזרה מקצועית..פסיכולוגית ואולי..גם תרופתית.

29/09/2005 | 16:49 | מאת: חנה

אני אשה נשואה נסעתי להודו לבד, ופגשתי בחור הודי צעיר ממני התאהבתי בו אך הוא כנראה אהב את כספי, אני ממשיכה להתקשר אליו ואני גם יודעת שהוא נפגש ושוכב עם תירות וזה מוציא אותי מדעתי אני מטופלת תרופתית ואצל פסיכולוג על מנת לצאת מהדכאון וזה לא עוזר לי

29/09/2005 | 16:50 | מאת: חנה

אני אשה נשואה נסעתי להודו לבד, ופגשתי בחור הודי צעיר ממני התאהבתי בו אך הוא כנראה אהב את כספי, אני ממשיכה להתקשר אליו ואני גם יודעת שהוא נפגש ושוכב עם תירות וזה מוציא אותי מדעתי אני מטופלת תרופתית ואצל פסיכולוג על מנת לצאת מהדכאון וזה לא עוזר לי

29/09/2005 | 16:50 | מאת: חנה

אני אשה נשואה נסעתי להודו לבד, ופגשתי בחור הודי צעיר ממני התאהבתי בו אך הוא כנראה אהב את כספי, אני ממשיכה להתקשר אליו ואני גם יודעת שהוא נפגש ושוכב עם תירות וזה מוציא אותי מדעתי אני מטופלת תרופתית ואצל פסיכולוג על מנת לצאת מהדכאון וזה לא עוזר לי

29/09/2005 | 16:52 | מאת: חנה

אני אשה נשואה נסעתי להודו לבד, ופגשתי בחור הודי צעיר ממני התאהבתי בו אך הוא כנראה אהב את כספי, אני ממשיכה להתקשר אליו ואני גם יודעת שהוא נפגש ושוכב עם תירות וזה מוציא אותי מדעתי אני מטופלת תרופתית ואצל פסיכולוג על מנת לצאת מהדכאון וזה לא עוזר לי

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה