התמודדות עם כעסים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

24/09/2005 | 09:19 | מאת: ענבר

שלום, בעלי החל לעבוד בעבודה חדשה לפני כ 5 חודשים, בנוסף לאחרונה עברנו דירה. נראה כי התקופה האחרונה היתה לחוצה מאוד ובעלי לא מצליח להתמודד עם הלחץ. זה מתבטא בכעס רב, צעקות והוא כועס על עצמו על עצם התנהגותו, במהלך העבודה הוא מתעצבן המון וצועק על העובדים תחתיו וגם על הממונים עליו, לעיתים הוא כל היום עצבני עד שנראה לי שהוא יקבל התקף לב!!! יש לציין כי בעבר הוא היה אדם מאוד סבלני, רגוע ונעים. איך אוכל לפנות לארגון שמקיים סדנאות לניהול כעסים ולחצים? אם תוכל לציין שם ספציפי, אתר אינטרנט או/ו טלפונים אשמח מאוד, כי המצב כבר בלתי נסבל. תודה רבה.

הכנסי ל"גוגל" והקליקי " = "סדנא לשליטה בכעסים"..אני מניח שתקבלי הרבה מאד כתובות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה