לתת ללכת

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

20/09/2005 | 11:57 | מאת: 12345

מי שרוצה ללכת הולך גם אני אלך,כבר סידרתי הכל.וכל השיחות ממש לא עוזרות,וכל הכתבות ממש לא עוזרות. צריך לעזור לאנשים ללכת,חיפשתי כתבות באיזה אופנים אפשר לעשות ולא מצאתי מספיק. את הדרך שלי כבר מצאתי ואני לא אכאיב לעצמי.אתר כזה צריך לעזור לאנשים למצא דרכים ללכת ללא כאב וללא השפלה מפני שזאת הבחירה שלהם. תודה

אנא טלפני אליי ואעשה כמיטב יכולתי לעזור לך.. !!

27/09/2005 | 12:31 | מאת: קופצנית

מה סידרת ? איך ? שיוו את בטח מיואשת לאללה... ואני מכירה את זה חבל"ז.. אולי אני יכולה להמליץ לך על מקום שקצת עזר לי כשהרגשתי כמוך שנמאס מכל העולם ואשתו.. המקום הזה - סה"ר - סיוע והקשבה ברשת - מכירה ? www.sahar.org.il ואללה.. אם את לא מכירה - אני מציעה לך צ'יק צ'ק ללכת לשם. זה שווה. יש להם שיחות אישיות של צ'טים ויש פורומים. רק קצת תדחי את הזמן שאת רוצה ללכת (לא שאני יודעת איך). תאמיני לי - תנסי אותם. מקסימום - תוכלי תמיד ללכת בדרך שתבחרי - אבל ראבק - תני צ'אנס. אחד. קטן. פיצי. בינתיים אני יכולה רק לחבק חיבוק וירטואלי מאיפה שאני נמצאת לאיפה שאת. (((12345)))

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה