דיכאון במשפחה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

20/03/2005 | 22:48 | מאת: ד.

איך אפשר לעזור לאמא בת 71, אשר סובלת מדיכאון מחזורי (פעם בשנה - שנה וחצי)? אני בת 35 - אמא לשני ילדים (הגדול בן 4 והשני פחות מחצי שנה) ואמא שלי מטופלת אצל פסיכיאטר ועם תרופות באופן קבוע. כאשר מגיעה תקופת הדיכאון מצבה מאוד קשה ואני ואחותי היחידה לפעמים לא יודעות איך להתנהג אליה וכמה אחריות לקחת על מצבה. האם קיים אירגון כלשהו שתומך ב"ילדים" להורים מבוגרים הסובלים מדיכאון? אשמח לשמוע. בתודה מראש. ד.

חפשי ב"גוגל", או בפורטלים שונים, המקיימים פורומי תמיכה וסיוע, למיניהם. כדאי גם להתיעץ עם הפסיכיאטר המטפל באימך, לגבי סיוע מערכתי- משפחתי, לכם כ"מערכת".

26/03/2005 | 23:01 | מאת: ד.

תודה !

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה