טיפול חדשני להפחתת עקה(stress)

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

19/03/2005 | 22:16 | מאת: ד"ר אביחי ב.

פותח מכשיר מהפכני המסייע בהפחתת סטרס.המכשיר יעיל ביותר למצבי לחץ מסוגים שונים וגם לחרדות מטיפולי שיניים.כמו כן הוא מכשיר טיפולי ליתר לחץ דם.השימוש בו הודגם לאחרונה בערוץ 2 ע"י פרופסור גרוסמן מנהל מחלקה פנימית בבי"ח שיבא.בענין הרגעת מטופלי שיניים-מכשירים כאלו הוכנסו לשימוש בבי"ס לרפואת שיניים באוניברסיטת תל-אביב במרפאה לסובלים מחרדות בראשותה של פרופסור אילנה אלי.המכשיר מיועד גם לשימוש ביתי,קל ונעים לתיפעול ומאוד מרגיע!למבקשים חומר מדעי או מידע נוסף אשמח להשיב:050-5204546 ד"ר אביחי ב.

החלטתי להשאירה. אשמח אם תואיל לשלוח לי מידע רלבנטי בדוא"ל ( ראה פרטים בכרטיסי ) ואם זה יתאים, אתן לזה ביטוי בפורום. מאיר

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה