הקשר בין צפייה בסרטים מז'אנרים שונים ומצבי לחץ

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

08/08/2005 | 21:42 | מאת: שושי

שלום, אני מחפשת חומר, מידע על הקשר בין צפייה בסרטים (על פי ז'אנרים שונים) ומצבי לחץ, ההשפעה שיש לצפייה בסוגי ז'אנרים שונים של סרטים על האדם. כגון כיצד משפיעה הצפייה בסרט רומנטי / פעולה / מתח וכו' על הצופה, או הקשר בין סוג ז'אנר מועדף לבין מין/ מצב משפחתי / השכלה של האדם או ועוד אודה מאוד אם משהו יכול להפנות אותי לחומר פסיכולוגי, מידעי, מחקרי בנושא בברכה שושי

נסי לחפש בעזרת "גוגל", או מאגרי מידע מקצועיים, כמו " מדליין" וכד'

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה