קפיצה של העפעף

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

16/03/2005 | 10:22 | מאת: לירון

מזה יומיים העפעף של העין זז במעין קפיצות קטנות לצד כל כמה שניות זה די מטריד בהרגשה והייתי רוצה לדעת על מה זה מעיד ?

16/03/2005 | 16:12 | מאת: א

לירון , אמנם אינני רופאה, אבל קראתי באיזשהו מקום שזה לפעמים קורה כאשר יש עייפות מצטברת. בכל מקרה , לדעתי, כדאי וחשוב להתייעץ עם רופא המשפחה, ואם הוא יראה צורך הוא כבר יפנה אותך הלאה.. (נוירולוג או אחר) נחכה ונראה מה תהיה תשובתו של ד"ר מאיר. תרגיש טוב א

16/03/2005 | 22:28 | מאת: יאצק

סבלתי מזה תקופות מסויומות שנמשכו עד חודש בערך וזה נעלם. לדעתי זה קשור במערכת עצבים שמושפעת ממתח נפשי .

זו עלולה להיות מתיחות נוירולוגית כלשהי וסביר שזה ענין זמני ויחלוף מעצמו. זה עלול אף להיות ביטוי למתיחות נפשית, אך אם זה לא חולף, יש להתיעץ תחילה עם רופא המשפחה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה