פניה לפסיכולוג לטיפול בהתקפי חרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

16/03/2005 | 01:32 | מאת: יאצק

הי ... :-) אני מעוניין לפנות לפסיכולוג קליני לטיפול בחרדות בעיקר. אני גר באשדוד,ניסיתי למצוא פסיכולוג דרך קופת חולים אבל מצאתי שיש רק שניים כאלו באשדוד והם מקבלים חולים רק פעם בשבוע ולכן החלטתי לפנות לפסיכולוג פרטי. העניין הוא שאין לי המלצות למשהו בעיר שלי,אני יודע שיש הרבה פסיכולוגים טובים במרכז אבל באשדוד אני ממש לא מכיר אף אחד. אם משהו מכיר ויודע (רק אם באמת היה לו נסיון עם אותו פסיכולוג)ויכול להמליץ לי על פסיכולוג באשדוד . במידה ואני פונה לפסיכולוג שלא על פי המלצה איך אני מוודא שהוא אכן פסיכולוג קליני? תודה

בלינק המצ"ב, תוכל למצוא אינפורמציה לגבי היותו של אדם פסיכולוג אם לאו וכן איזו התמחות יש לו וכד' ( www.hebpsy.net/pl.asp ). באשר לפסיכולוג קליני, פרטי, באשדוד, אם תרצה, תוכל לטלפן למוקד של מכוננו ( 1-700-700-992 ) ולציין שזה בהמשך להתכתבות איתי ויקשרו אותך עם פסיכולוג מתאים. שבוע טוב, מאיר

21/03/2005 | 18:25 | מאת: יאצק

העזרה הועילה במציאת מטפלת והיא אכן רשומה ומתאימה מבחינת התמחות עפ"י האתר. תודה רבה .

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה