שאלה בנושא "רגיעון"

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

01/07/2005 | 14:23 | מאת: אתי

שלום, ממתי שאני זוכרת את עצמי אני נלחצת ממבחנים, כמה שהאנשים לידי מנסים להרגיע אותי - שום דבר לא עוזר. ביום שני הקרוב אני ניגשת למבחן ראשון שלי באוניברסיטה, וכמובן שאני מאווד לחוצה. לפי המלצה של רופא קניתי רגיעון של הדס ליום, ממה שהבנתי אפשר להשתמש בו גם בזמן הלימודים. יש לי שתי שאלות: 1. האם ידועות תופעות לוואי לרגיעון? אני אנסה אותו פעם ראשונה מחר לפני שאני עושה חזרה למבחן. 2. מתי הכי יעיל לקחת את הרגיעון? בבוקר של יום המבחן או כמה דקות לפני תחילת המבחן? אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה רבה!!

ולכן ניתן לרוכשו ללא מרשם רפואי. מאידך וכאמור, איננו מוסמכים ולכן לא עוסקים.. בתרופות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה