התמודדות עם חרדה מרופא שיניים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

15/03/2005 | 13:43 | מאת: יפעת

שלום..... חברי חייב לעבור בדחיפות טיפול שיניים- עקב הזנחה של מספר שינים הצטברו בפיו מספר טיפולים וכעת יש לו זיהום חמור. למרות הכאבים הוא טוען כי אינו מסוגל לאפשר לרופא השיניים לטפל בו וכי אין מדובר בפחד אלא רעש המכשירים "משגע" אותו. האם ישנה דרך להתגבר על החרדה ולעבור טיפול ללא הרדמה כללית. לתשובתך המהירה אודה.

ניתן לנסות טיפול בהיפנוזה. ישנם כיום רופאי-שיניים , המטפלים בהיפנוזה במקום או כהשלמה לטיפול תחת הרדמה. למיטב זכרוני, בביה"ס לרפואת-שיניים של אוני. תל-אביב, הוקמה יחידה לטיפול שיניים בהיפנוזה. מאידך, אתה כותב שהוא חושש מהרעשים ?? בכל מקרה זהו הכיוון המומלץ....

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה