חרדה וקצב לב

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

13/06/2005 | 22:50 | מאת: fox

האם לחץ וחרדה יכולים לגרום לשינויים בקצב הלב (מן פעימה חסרה) למשך תקופה של מספר חודשים

13/06/2005 | 23:41 | מאת: קלרי

לחץ וחרדה יכולים לגרום למתא תופעות פיזיולוגיות, ונראה לי גם למה שתיארת. בכל אופן מה שצריך לדאוג לגביו זה לא - האם הפעימה היא בגלל החרדה והלחץ, אלא יש לדאוג לטפל בלחץ ובחרדות ע"י טיפול פסיכולוגי, במיוחד אם את מתארת שזה מצב מתמשך שלא עובר. תרגישי טוב..

יחד עם זאת ועל אף הסבירות הנמוכה, יש לשלול תחילה, גורם רפואי-ביולוגי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה