חרדה לפני חתונה בעוד שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

19/07/2023 | 14:25 | מאת: לירן

שלום רב מתחתן בעוד שלושה חודשים. יש לי קצת פחד קהל ונכנסתי למעין סחרור בכל החשש מפספוס בשבירת הכוס. לא לוקח כדורי הרגעה כלשהם אך. פעם אחת לאחתי ואבן לפני טיפול רפואי מלחיץ וזה סייע מאד מעוניין לקחת כדור הרגעה בדמות קלונקס אך אני גם מתכוון לשתות אלכוהול ( ולא מעט) בחתונה שלי. מה עושים? האם בגלל שזה חד פעמי אין סכנה? ואם כן האם יש כדור אחר שיתן את אותו אפקט אך ניתן לשלב עם אלכוהול. אנא עזרתכם חייב פתרון

שלום לירן מצטער על העיכוב בתגובה. הפורום הנוכחי הינו פסיכולוגי ולא עוסק בתרופות. עניינית, החשש שלך מוכר ודי שכיח. אני לא חושב שנטילת כדור פעם אחת עלולה להזיק. יחד עם זאת, הייתי מציע שתתאמן קצת בטכניקות של הרפיה עצמית, מדיטציה וכד'. ניתן למצוא הנחיות רבות ביו-טיוב. בהצלחה ובשעה טובה

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה